Jump to content
Cover for Kärlek i Paris
Isbn: 978-87-2716-033-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: May 2024

E-book

Kärlek i Paris

En samling av tre storslagna berättelser från romancedrottningen Barbara Cartland, alla med det romantiska Paris som fond!

I "Månljus i Paris" får vi följa Atalanta, en ung kvinna som blivit tvungen att gifta sig med sin rike kusin för att rädda sin familj från fattigdom. Men när hon träffar den franske konstnären Paul tar livet en oväntad vändning, och plötsligt står hon inför valet mellan plikt och hjärta. I "Äventyr i Paris" följer vi Lady Corinna Vernon som desperat försöker fly sitt gamla liv. Snart hamnar hon mitt i det parisiska societetslivets intrigspel, varvid hon möter hertigen av Milverton. Medan hon kämpar för att hålla sina hemligheter dolda vaknar en intensiv passion inom henne som är svår att ignorera. I ”Ensam i Paris” möter vi Una Thoreau som reser från Florens till Paris för att träffa sin far. Men när hon söker upp hans ateljé i Montmartre möts hon av den hjärtskärande nyheten att fadern har gått bort. Nu måste Una samla all sin styrka och mod för hitta sin egen väg genom stadens lockelser.

I samlingen ingår: ”Månljus i Paris”, ”Äventyr i Paris” och ”Ensam i Paris”.

Barbara Cartland (1901-2000) var den mest produktiva författaren under 1900-talet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone