Jump to content
Cover for 79 Park Avenue
Isbn: 978-87-1179-179-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Feelgood
Accessible since: February 2018

E-book

79 Park Avenue

Det finns män som Maryann Flood aldrig kommer att glömma. Men desto fler som hon inte kommer ihåg. Men några av de som gjort djupast avtryck är styvfadern som slängde ut henne på gatan, tvingade in henne i ett tufft liv av fattigdom och prostitution. Sedan kom miljonären som var villig att betala vilket pris som helst för henne, den billiga gatflickan ur slummen. Och hennes liv blev inte lättare av åklagaren som ville dra henne inför rätta.

Maryann hade kämpat sig upp från livet som gatflicka till att bli en framgångsrik affärskvinna. Problemet var att hennes affärsverksamhet i själva verket var en exklusiv eskortservice, där hon leasade ut lyxiga prostituerade till högst betalande. På så sätt har åklagaren inte fel när han vill sätta dit henne. Men det finns något Maryann kan hålla emot honom: han är djupt förälskad i henne ...

Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanförfattare som växte upp i New Yorks slum. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i cirka 750 miljoner exemplar. Flera av hans böcker har filmatiserats i Hollywood och han har en stjärna på Hollywood Walk of Fame.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone