Jump to content
Cover for Attentat!
Isbn: 978-87-2631-839-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2019
Narrator: Björn Löfgren
Length: {0} hours {1} minutes 6 hours 11 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Attentat!

Vardagslunken i dansk politik avbryts plötsligt av en serie oväntade händelser. Ett attentat mot utrikesministern, mitt inne i Christianborgs slott som rymmer det danska folketinget. Attentatet är välplanerat, och iskallt utfört, mitt i den danska politiska maktens högsäte. Trots gärningsmännens minutiösa planerande misslyckas kuppen - och ministern överlever.

Dansk polis och säkerhetstjänst är genast på plats för att utreda händelsen men möts av kaos. De inser snart att attentatet inte var en engångsföreteelse. Vem som än ligger bakom detta dåd har större mål i sikte, att destabilisera den danska regeringen och skapa ett katastrofläge i Danmark. Ska polisen hinna stoppa attentatsmännen innan de kan göra verklighet av sina planer och starta en händelsekedja som kommer att förändra Danmark, och Europa, för alltid?

Poul-Henrik Trampe (1944-1982) var en dansk journalist och författare, som framförallt gjort sig känd för att ha skrivit flera älskade kriminalromaner om polisen Kurt Jørgensen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone