Jump to content
Cover for Silvernyckelns hemlighet
Isbn: 978-91-7469-316-4
Publisher: Ordalaget Bokförlag
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: December 2019

E-book

Silvernyckelns hemlighet

"En gåtfull historia med mycket driv... passar läsare i ålder nio till tolv år som gillar spökhistorier och gåtor" Bibliotekstjänst, Annika Widholm

Mystiskt äventyr i historisk miljö! Andra fristående delen med Moa och Elias. Spökflickans hemlighet är första delen.

Möt Moa och Elias i som återigen får vara med om övernaturliga, mystiska händelser som ingen annan ser. Nu har det blivit vinter och Moa och Elias har inte setts sedan i somras då de lärde känna varandra. Så fort de är tillsammans igen bör­jar märkliga saker att hända. På en utflykt till Visingsö ser plötsligt Moa och Eilas något som ingen annan ser - det brinner på Visingsborg!

En katt med lysande ögon visar dem en gömd silvernyckel och en läskig man verkar vara ute efter nyckeln. Varför är nyckeln så viktig? Vad är det för katt? Och vem är den lilla pojken som dyker upp ibland?

Frågorna hopar sig och med spänning får man följa Moa och Elias på äventyret i ett vintrigt Småland, ett äventyr som även sträcker sig bakåt i tiden.

"Silvernyckelns hemlighet" är en rysande spän­ningsroman för åldern 9-12 år. Den innehåller berättelser om såväl vänskap som dramatik.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone