Jump to content
Cover for Ryska dockor
Isbn: 978-91-8929-819-4
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels
Accessible since: March 2021
Narrator: Lo Kauppi
Length: 15 hours 31 minutes

Audiobook

Ryska dockor


Fristående uppföljare till Skönhetens väg

En berättelse om starka kvinnor, stark vänskap och den oövervinneliga styrka som uppstår när liv står på spel

När första världskriget bryter ut är Eliza på besök hos Sofya i St Petersburg. De unga kvinnorna njuter av lyxen som omger den ryska aristokratin, innan kriget tvingar isär dem. 

Eliza flyr hem till New York och Sofya tvingas flytta ut till familjens sommarhus där de anställer dottern till en beryktad spåkvinna, ovetande om konsekvenserna.

Men de två vännerna skriver regelbundet till varandra, tills en dag då breven slutar komma från Sofya. I ett desperat försök att kunna komma sin vän till undsättning reser Eliza till Paris, ovetande om att Sofya gått under jorden för att rädda spåkvinnans dotter. 

RYSKA DOCKOR bygger på den sanna historien om Eliza Ferriday, mamma till Caroline Ferriday vars heroiska insatser under andra världskriget har trollbundit mer än 1,5 miljoner läsare i Skönhetens väg

Tre okuvliga kvinnor som övervinner motgångar och levandegör en omvälvande historisk epok. Publisher Weekly

MARTHA HALL KELLY blev känd för sin gedigna research och förmåga att levandegöra verkliga kvinnoöden genom debutromanen som blev en internationell bästsäljare. I Ryska dockor tar hon vid där den förra boken började och uppföljaren har fått en stor, trogen och tacksam läsarkrets, som ser fram emot den tredje boken i författarens serie om historiska kvinnors avgörande livsverk, vilken släpps i USA i mars. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone