Jump to content
Cover for Veronica
Isbn: 978-87-2805-888-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: December 2021

E-book

Veronica

Medelålders änkan Veronica har en stor våning, god ekonomi och är omringad av många vänner. Men hennes liv känns inte äkta och hon tampas med en känsla av ytlighet och meningslöshet. Hon rör sig i små bestämda cirklar: shoppingrundor, fester, rituella middagar och den årliga medelhavsresan. Att engagera sig i något utanför sin lilla bubbla skrämmer henne och hon klänger sig fast vid den betydelselösa vardagen och spillrorna efter sin döda make. Men plötsligt en dag förändras allt. Mot sin vilja blir Veronica indragen i det som händer ute i Europa och hon får ta ansvar för människors liv och död. En ny Veronica föds – en kvinna som är stark och sakta men säkert finner sig själv.

Veronica av Harriet Hjorth är en ögonöppnande roman om en kvinnas resa genom livsomvälvande landskap. En spännande och varm berättelse om att hitta sig själv och att ingenting någonsin är för sent för att förändra.

Harriet Hjorth föddes 1908 i Stockholm och avled 1977 i Sigtuna. Hon var en svensk författare och syster till skådespelaren Karin Albihn. Hon debuterade 1938 med Blommande ljung och kom därefter att ge ut ett trettiotal böcker.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone