Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hjärtat talar grekiska
Isbn: 978-91-8919-958-3
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Hjärtat talar grekiska

Maria har aldrig förstått varför kontakten med släkten bröts när hon var tio år. När hon nu är tillbaka på sin grekiska barndomsö väcker tanken på en återförening blandade känslor. Hon föredrar sitt eget ensamma liv men mot sin vilja dras hon in i en bullrig, kärleksfull familj som styrs av en excentrisk mormor med ett gott hjärta.
Omställningen blir omvälvande och Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening – utan även ansvar och krav. Är hon redo för det?
På ön möter hon kärleken och hon tillåter sig för första gången att bortse från förnuftet. Hon kastar sig in i en het, passionerad relation som utmanar henne både som person och som kvinna. När en tragedi inträffar befinner hon sig plötsligt mitt i ett äkta grekiskt drama.
Hjärtat talar grekiska är den första boken i en feelgood-serie med grekiska dofter.


Angela Rizzo, född 1966 i Stockholm, bor numera i Solna och arbetar som läkare. En stor del av tiden tillbringar hon i ett hus på en ö i Grekland.  
Hjärtat talar grekiska skrev hon i New York där hon bodde ett år och varvade skrivandet med ett forskningsprojekt. Boken är hennes skönlitterära debut.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone