Jump to content
Cover for En framtid och ett hopp
Isbn: 978-87-2851-724-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: November 2022

E-book

En framtid och ett hopp

När Almidas bror dör flyttar hon ut till Västerö för att gå igenom hans saker. Efter att ha mejat ner grannens brevlåda inser hon att det nog är bäst att låta bilen stå. När hon dessutom blir insnöad, stukar foten, får slut på all mat i skafferiet och till råga på allt saknar telefon så börjar hon allvarligt ifrågasätta sitt beslut.

Situationen ter sig övermäktig och den gamla damen har aldrig känt sig mer ensam, och inte blir det bättre av att hon har sällskap av möss under diskbänken. Det enda som finns kvar för Almida att göra är att be en stilla bön och hoppas på hjälp.

Almida behöver inte vänta länge förrän saker börjar hända. Hon kommer snart i kontakt med godhjärtade människor och det blir en adventstid hon aldrig vågat hoppas på. Medan snöflingorna faller över Västerö inser Almida att det kanske inte bara är för hennes skull som de nya vänskaperna har tagit plats i hennes liv.

En framtid och ett hopp är en hjärtevärmande berättelse om hopp, nytt livsmod och vänskap.Stina Jonsson är en svensk författare, lektör och redaktör. Hon skriver för både vuxna och barn.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone