Jump to content
Cover for Det ljuva livet / Bara din
Isbn: 978-91-5077-931-8
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: November 2022

E-book

Det ljuva livet / Bara din

Det ljuva livet

Testamentet är glasklart: Mitch måste få vårdnaden om sin halvbror för att familjeförmögenheten inte ska gå förlorad. Enkelt, en stor summa pengar och Carly Corbin kommer att vara ett minne blott. Men Carly är inte intresserad av Mitchs förslag, inget kan få henne att skiljas från sin systerson. Inte heller vill hon att lille Rhett ska gå miste om sin del av arvet, så när hon blir inbjuden att bo med pojken på Kincaid Manor kan hon inte säga nej. Ett beslut som får oanade konsekvenser när mamma-pappa-barn-leken plötsligt blir allvar.

Bara din

Han vill inte att hon ska minnas … Olyckan har fått Belinda att tappa minnet, och det passar Luc perfekt. Efter sjukhusvistelsen för han sin nyblivna fru till Tautara Estate, där han ska se till att hon blir den hustru han behöver vid sin sida.

Belinda kommer bara ihåg fragment av sitt tidigare liv, men en sak står klar för henne – känslorna för Luc. De älskar passionerat, men ändå känns det som om något saknas. Sakta men säkert återfår hon minnet. Då förändras tillvaron som i ett slag!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone