Jump to content
Cover for Utmaning för två / Allt har sitt pris
Isbn: 978-91-5077-933-2
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: November 2022

E-book

Utmaning för två / Allt har sitt pris

Utmaning för två

Den framgångsrike affärsmannen Griffin Slater har alltid haft ett gott öga till chefens dotter. Han vet inte hur många gånger han har fantiserat om att Eva och han har älskat. Dess värre har hon inte visat sig särskilt intresserad av honom som man. Men det är en sak Griffin tänker ändra på! Och han har ett hemligt vapen för att övertyga henne om att de är som skapta för varandra.

Griffins frieri får Eva helt ur balans. Är han alldeles galen? Men … visst är han både lockande och snygg och efter noga övervägande svarar hon ja. Hon har nämligen starka skäl till att vilja gifta sig.

Allt har sitt pris

Bortskämda Nadia Kincaid skickas till Dallas i ”exil” under ett år på grund av ett märkligt villkor i sin pappas testamente. Ingen tror att hon kommer att klara ett liv utan all den lyx hon är van vid. Nadia själv är övertygad om att det ska gå bra. För om hon misslyckas är det inte bara hon som är förloraren, utan också hennes bröder. Men någon är ute efter att sabotera för Nadia och att ödelägga familjen Kincaids familjeimperium. Kan Nadias bror ha rätt när han påstår att det är Lucas Stone, Nadias make som plötsligt tycks ha återuppstått från de döda?Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone