Jump to content
Cover for Prinsessan och jag / Hollywoodfrun
Isbn: 978-91-5077-940-0
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: November 2022

E-book

Prinsessan och jag / Hollywoodfrun

Prinsessan och jag

Alexander Rutledge har återvänt till kungadömet Morgan Isle för att arbeta med ett hotellprojekt. Men hans egentliga mål med resan är något annat - att ta hämnd på prinsessan Sophie, den tanklösa unga kvinna som krossade hans hjärta många år tidigare. Planen är att förföra henne och sedan bara vandra ut ur hennes liv. Men när han väl lär känna den varma, sensuella kvinna hon förvandlats till och upplever passionen som finns mellan dem, undrar Alexander om han någonsin kommer att kunna lämna Morgan Isle igen.

Hollywoodfrun

Devlin, äldste sonen i den berömda Hollywoodfamiljen Hudson, är van att få precis som han vill. Men kärlek är en lyx han inte har tid med. Han vill bara ha en vacker hustru att visa upp vid sin sida på filmpremiärerna, en kvinna som inte ställer en massa krav på honom. Han hade trott att Valerie Shelton var den kvinnan.

Nu har Valerie tröttnat och lämnat honom, och Devlin gör allt för att få tillbaka sitt bekväma äktenskap. Men Valerie har andra planer. Hon är fast besluten att få sin make att älska henne … Hon ska förföra honom. Och hon tänker sätta hela hans värld i gungning …Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone