Jump to content
Cover for Romans på röda mattan / I krig och kärlek
Isbn: 978-91-5077-930-1
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: November 2022

E-book

Romans på röda mattan / I krig och kärlek

Romans på röda mattan

Jagad av paparazzifotografer och reportrar har Gwen McCord flytt Hollywood och filmstjärnekarriären en gång för alla. På en avlägsen hästranch har hon skapat sig ett nytt, harmoniskt liv. Och hon vill aldrig mer återvända till den där plastiga låtsasvärlden!

Men så dyker Luc Hudson upp. Luc – slipad pr-konsult i filmbranschen – har ett förslag. För att undvika en skandal där Gwens syster figurerar, ska Gwen och Luc låtsas förlova sig för att dra pressens uppmärksamhet till sig. Det betyder att Gwen måste ge sig in i kamerablixtarnas sken igen. Kan hon göra det för sin systers skull? Eller är det den sexige Luc som är så lockande?

I krig och kärlek

Snygga, sexiga och stenhårda … Antonio Moretti och Nathalie Vallerio är båda tuffa förhandlare för sina familjers företag. Och de vet hur man utnyttjar sitt utseende och sin charm för att distrahera motparten. Det är mycket som står på spel och ingen av dem vill vika en tum.

När de inte kommer någonstans måste de använda sin fantasi. Det dröjer inte länge förrän de upptäcker att det finns betydligt trevligare saker man kan göra i ett konferensrum än att diskutera affärer …Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone