Jump to content
Cover for Yoga anatomi
Isbn: 978-91-8037-630-3
Publisher: Tukan Förlag
Category:
Medicine & Health Sports and outdoor recreation
Accessible since: February 2023

E-book

Yoga anatomi

Yogautövare över hela världen håller Yoga Anatomi som sin bibel.

Den bästsäljande anatomiguiden för yoga är nu uppdaterad, utökad och bättre än någonsin! Yoga Anatomi har sålt i över en miljon exemplar och nu kommer den i tredje utgåva som utökats med fler avsnitt och fler kapitel. Övningar har fått utförligare beskrivningar och många texter har kompletterats med fokus på andning. Allt som gjorde Yoga Anatomi av Leslie Kaminoff och Amy Matthews unik och världsbäst har nu fått ytterligare ett lyft.

Yoga Anatomi ger dig en djupare förståelse för vilka delar av kroppen som ska vara aktiva när en position utförs på rätt sätt. Detaljerade anatomiska illustrationer och förklarande beskrivningar hjälper dig på vägen. Du får veta hur specifika muskler påverkas av rörelser i lederna, hur justeringar av en position kan förstärka eller reducera effektiviteten och hur ryggraden, andningen och hållningen hänger ihop.

Oavsett om du är nybörjare eller har utövat yoga i många år är Yoga Anatomi en ovärderlig tillgång. Boken hjälper dig att se varje rörelse i ett nytt ljus och kommer ge dig många aha-upplevelser!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone