Jump to content
Cover for Längtan efter mig
Isbn: 978-91-5275-935-6
Publisher: Edgensoul
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: July 2023

E-book

Längtan efter mig

Klara har ett eftertraktat jobb i modebranschen, en vindsvåning i city och ett framgångsrikt liv. På ytan verkar allt perfekt. Men när något oväntat händer på jobbet rasar hennes fasad samman och mörka minnen kommer upp till ytan.
Samtidigt dyker en tavla upp som kan vara en nyckel till att få reda på mer om sin mamma – och om sig själv.Tavlan leder henne till en stad på franska rivieran och när hon följer ledtrådarna faller pusselbitar på plats.
Hon upptäcker djupa familjehemligheter och möter färgstarka personer som utmanar hennes tankesätt.Stegvis öppnas dörren till hennes egen historia och vad hon innerst inne längtar efter.

Längtan efter mig handlar om att lyssna på sig själv och ge varma relationer en chans.Det är också en berättelse om att se vad som är viktigt och våga leva fullt ut.

Längtan efter mig, som utspelar sig i Stockholm, Sörmland och på franska Rivieran, är den första fristående romanen i serien Klaras historia.En kvinna mitt i livet som börjar ifrågasätta det invanda och ge sig ut på nya vägar.

"Längtan efter mig är en varm bladvändare med ett djup som går rakt in i hjärtat. En berättelse som stannar kvar och inte lämnar någon oberörd."@ERIKASBOKHYLLA

"Boken tar upp många viktiga ämnen, som vikten av att verkligen lära känna sin kropp och veta när den säger stoppmen också att våga ta hjälp utav andra och släppa lite på den hårda fasaden.Den resa som jag tillsammans med Klara får uppleva är helt fantastisk och alla personer som vi får möta på vägen är personer som kommer finnas kvar hos mig länge.En berättelse om familjehemligheter, att våga söka svar och leva livet fullt ut."@GULABOKHYLLAN

”Wow vilken underbar debutroman. Jag är fast direkt och kan inte sluta läsa.Så härliga miljö och karaktärsbeskrivningar och en mystisk spänning finns hela tiden.Mycket lättläst och välskriven. Rekommenderar dig varmt att läsa.”Toppbetyg 5 av 5@HELENSBOKTIPS


MARIA UGGELBERG bor i Vasastan i Stockholm men tillbringar mycket tid i Sörmland och i sitt älskade Provence.Hon är civilekonom och har en lång karriär som chef inom mode- och inredningsbranschen.Men hon har också valt att ibland ta pauser från det vanliga jobblivet för att skriva bok, utbilda sig till yogalärare och driva egen verksamhet.
Maria brinner för att inspirera människor till att förstå sina styrkor, se sina drömmar och våga göra de förändringar som leder till det liv de innerst inne önskar.
Maria har tidigare gett ut boken ”Allt är chefens fel – om att välja rätt chef för att må bra på jobbet”.


#Feelgood #Franska rivieran #Samtidsroman #Kärlek #Relationer #Vänskap #Karriär #Självinsikt #Nystart #Mysig #Frankrike #Stockholm #Sörmland #Bladvändare


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone