Jump to content
Cover for Sista vägen hem
Isbn: 978-87-2710-751-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: September 2023

E-book

Sista vägen hem

Andra delen i romance-serien Prince Edward Islands stränder av den omåttligt populära Liz Johnson.

När Eli Ross flyttade från Prince Edward Island för en framtid i hockeyligan NHL lämnade han en brusten familj bakom sig. Tio år senare är han utfattig och på väg tillbaka hem till en oviss framtid. Han vill ställa allting till rätta, men hans mammas affärspartner gör det inte enkelt för honom. Dessutom verkar hans nya jobb som tränare vara svårare än han tänkt sig.

Violet Donaghy har under många år lagt ned hela sin själ på att få Elis mammas keramikverkstad att blomstra. Hon är som en i familjen, och ser inte framemot att ge den som sårade familjen en ny chans. Men när en kraftig brand i keramikugnen nära nog ödelägger verkstaden behöver hon all hjälp hon kan få för att rädda företaget och deras viktiga sommarinkomst.

Kan två viljestarka personer tillsammans läka de brustna delarna i familjen Ross, eller kommer det förflutnas skuggor fortsätta jaga dem?

Liz Johnson är en bästsäljande amerikansk författare från Phoenix, Arizona. Hon skrev sin första novell när hon var sju år gammal och tjugo år senare skrev hon för första gången kontrakt med ett bokförlag. Hennes böcker är fyllda med värme, kärlek och lyckliga slut.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone