Jump to content
Cover for Eli och guldmedaljen
Isbn: 978-91-8077-380-5
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 9-12 years 6-9 years For emergent readers Humour
Accessible since: October 2023
Narrator: Joakim Sædén
Length: 4 minutes

Audiobook

Eli och guldmedaljen

När Eli gör sig i ordning för sitt första skoldisco känner han att något fattas. Kanske en av storasyster Noras alla medaljer skulle passa? Eli lånar en utan att fråga, men medaljen visar sig vara svår att hålla reda på.

Elis familj består, förutom Eli, av mamma och två systrar och många vänner. I varje bok återvänder läsarna till familjemedlemmarna som de lärt känna tidigare i böcker, vilket skapar trygghet och igenkänning. Läsaren möts av värme, humor och vardagliga situationer som kan vara lätta att känna igen sig i.

Louise Edlund Winblad ger oss den fjärde, fristående delen i en varm och rolig serie för de yngsta läsarna. Den här gången behandlar Edlund Winblad frågan om ansvar och syskonrelationer med varm hand. Serien Livet med Eli är uppbyggd på samma sätt som de populära böckerna i Livat på Lingonvägen. 

Livet med Eli är ett pedagogiskt utarbetat koncept för den första inlärningen. Böckerna är indelade i fyra olika nivåer och svårighetsgraden ökar långsamt mellan nivåerna för att barnen ska känna framgång och motivation att läsa en bok till. Böckerna kan läsas av barnen själva eller läsas högt tillsammans.

Louise Edlund Winblad
 blev känd för den breda publiken med sina seriestrippar på instagramkontot Hej Hej Vardag, där hon klockrent målar upp vardagssituationer med en stor portion humor. Nu är hon även känd för sin blogg och podd och har även illustrerat ett flertal böcker. Sofia gör mål är hennes andra bok som i serien Livet enligt Eli.

Eli och guldmedaljen är på grön nivå.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone