Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ljuset genom träden
Isbn: 978-87-2846-584-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 15 timmar 17 minuter

Ljudbok

Ljuset genom träden

En fängslande berättelse om förlust, förlåtelse och kärlek från bästsäljande författaren Glendy Vanderah.

Ellis Abbeys liv förändras i ett ögonblick. För bara en kort stund lämnar hon sin nyfödda dotter Viola utan uppsikt och när hon återvänder är dottern borta. I ett redan krisande äktenskap blir förlusten för stor att hantera och Ellis sjunker ner i sorg, skuld och missbruk. Övertygad om att hon bara är en börda för sin familj lämnar hon sin man och sina två unga söner och ger sig långt in i vildmarken, trots den enorma längtan efter sina barn.

I en avlägsen del av Washington möter vi Raven. Hennes mor har strängt förbjudit henne att tala med främlingar för att inte avslöja familjens hemligheter. Raven lämnas ofta ensam och i sin isolering längtar hon efter något mer.

Ellis och Ravens vägar korsas på oväntade sätt, och deras öden sammanflätas av naturens, kärlekens och familjens krafter.



Glendy Vanderah är en amerikansk författare vars debutbok 'Där skogen möter stjärnorna' blev finalist i Goodreads Choice Award 2019 och bästsäljare på Amazon Charts, Wall Street Journal, och Washington Post. Perfekt för fans av Delia Owens och Kristin Hannah.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone