Jump to content
Cover for Ljuset genom träden
Isbn: 978-87-2846-584-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2023
Narrator: Maria Lyckow
Length: 15 hours 17 minutes

Audiobook

Ljuset genom träden

En fängslande berättelse om förlust, förlåtelse och kärlek från bästsäljande författaren Glendy Vanderah.

Ellis Abbeys liv förändras i ett ögonblick. För bara en kort stund lämnar hon sin nyfödda dotter Viola utan uppsikt och när hon återvänder är dottern borta. I ett redan krisande äktenskap blir förlusten för stor att hantera och Ellis sjunker ner i sorg, skuld och missbruk. Övertygad om att hon bara är en börda för sin familj lämnar hon sin man och sina två unga söner och ger sig långt in i vildmarken, trots den enorma längtan efter sina barn.

I en avlägsen del av Washington möter vi Raven. Hennes mor har strängt förbjudit henne att tala med främlingar för att inte avslöja familjens hemligheter. Raven lämnas ofta ensam och i sin isolering längtar hon efter något mer.

Ellis och Ravens vägar korsas på oväntade sätt, och deras öden sammanflätas av naturens, kärlekens och familjens krafter.Glendy Vanderah är en amerikansk författare vars debutbok 'Där skogen möter stjärnorna' blev finalist i Goodreads Choice Award 2019 och bästsäljare på Amazon Charts, Wall Street Journal, och Washington Post. Perfekt för fans av Delia Owens och Kristin Hannah.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone