Jump to content
Cover for Ingen fläckfri jul
Isbn: 978-87-2705-096-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: November 2023
Narrator: Anna Thiam
Length: 6 hours 5 minutes

Audiobook

Ingen fläckfri jul

En julig och hjärtevärmande berättelse om innersta önskningar, tveksam kärlek och saknaden efter något mer i en inte så perfekt vardag.

Trots deras många likheter har systrarna Fiona och Pauline väldigt olika inställning till den kommande julen. Pauline känner stress med tre barn, man och hund och förstår inte hur andra mammor kan hinna med allt. Hon längtar efter något att kalla sitt eget, något som inte kretsar kring att få vardagen som småbarnsmamma att gå runt. Fiona däremot är singel och med julen på intåg kan hon inte hjälpa att känna att något saknas.

Fiona bestämmer sig för adoptera dalmatinern Dotty i hopp om att hålla ensamheten borta, och Pauline hittar något som bara är hennes; hon ska måla vackra julkulor och sälja på Sollundens julmarknad. Men när det bestäms att julen ska hållas hemma hos Pauline börjar stressen spöka igen, och Dotty visar sig vara mer arbete än vad Fiona räknat med. Det blir inte bättre av att hennes kärleksliv krånglar med en crush som aldrig hör av sig och ett gammalt ex som dyker upp på nytt. Julen verkar inte bli så perfekt som systrarna önskat, men är det verkligen något dåligt?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone