Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Färger i mörkret
Isbn: 978-91-8988-130-3
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2023

E-bok

Färger i mörkret

Katarina har alltid känt sig som en outsider, en främling i sitt eget liv. Oavsett om hon är med sin familj, i skolan eller ens med sina närmaste vänner, har hon alltid känt sig annorlunda. Det beror bland annat på en gåva som förenar henne med sin mormor Lynn — förmågan att se framtiden i drömmar.  När Katarina närmar sig trettio år, avslöjar Lynn hemligheten om sin syster Margita, som försvann i Frankrike efter en kärlekshistora. Lynn tror att Katarinas drömmar kan vara nyckeln till att lösa mysteriet kring Margitas försvinnande.

 

Katarina sugs in i ett hisnande äventyr som för henne till Frankrike och Katarernas land. Hon möter nya människor som får henne att omvärdera vad som är viktigt i livet. Men kommer det att finnas tid till att utveckla de nya relationerna innan mörkret från det förflutna hinner i kapp dem?

 

Färger i Mörkret som är den tredje och sista fristående delen i Almungetrilogin, är en gripande berättelse om familjehemligheter och sanningssökande. Låt dig dras in i denna fängslande historia och upptäck vad som hände med Margita.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone