Jump to content
Cover for En PR-konsults bekännelser
Isbn: 978-91-8988-744-2
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: December 2023
Narrator: Kristofer Kamiyasu
Length: 5 hours 40 minutes

Audiobook

En PR-konsults bekännelser

Dyk ned i en värld av strategisk kommunikation och PR med branschveteranen Carl-Johan Wachtmeister. Med över 40 års erfarenhet inom medierelationer, opinionsbildning, krishantering och finansiell kommunikation, ger Wachtmeister en inblick i de dynamiska och mångfacetterade aspekterna av kommunikationsvärlden.

I "En PR-konsults bekännelser" öppnar Carl-Johan upp dörren till sina mest spännande, lärorika och underhållande erfarenheter, från att bygga byråer från grunden till att arbeta för stora internationella koncerner inom verkstad och läkemedel. Hans prestigelösa och personliga berättelser fyller boken med rikedom, och han avslöjar de oumbärliga lärdomarna han samlat på sin resa.

Om du är verksam inom kommunikationsbranschen, överväger en karriär inom PR, eller bara är intresserad av ledarskap och företagsbyggande, är denna bok en ovärderlig källa till kunskap och inspiration. Lär dig hur man bygger en kommunikationsbyrå "by the book", etablerar ett starkt varumärke, och mycket mer!

Vänta inte! Ta del av Carl-Johans värdefulla insikter och gör din resa i kommunikationsvärlden framgångsrik och givande!


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone