Jump to content
Cover for Den sjuka vården av Covid-19
Isbn: 978-91-8989-479-2
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography Medicine & Health
Accessible since: January 2024
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 13 hours 5 minutes

Audiobook

Den sjuka vården av Covid-19

När år 2020 började var det nog ingen som kunde ana vad som väntade. Efter två år i pandemins grepp kunde många återgå till ett liv som i mångt och mycket liknade det de haft före 2020. Men för många andra skulle livet aldrig någonsin bli detsamma igen.

När Emma insjuknar i covid-19 i början av pandemins första våg antar hon att hon snart kommer att vara på banan igen. Men veckorna går, sjukdomen håller i sig och hela livet sätts på vänt.

Detta är en bok om kampen att få vård för en sjukdom som ingen vet något om, men som många tror sig veta allt om, att bevara sin mentala hälsa när den fysiska är sämre än någonsin förr, att försöka behålla någon form av självkänsla trots att man gång på gång känner att man sviker både sina barn, sin arbetsgivare och sina vänner.

Det är också en påminnelse om hur lite vi visste när covid slog till, och hur fel mycket av det vi trodde vi visste skulle visa sig att vara.

Det är även en skildring om svart lamslående sorg, om hur det är att förlora en nära och älskad förälder, men även om hur komplext och svårt det är att förlora en förälder som inte varit lika nära.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone