Jump to content
Cover for Sida vid sida
Isbn: 978-91-8989-467-9
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2024
Narrator: Petra Garnås
Length: 6 hours 2 minutes

Audiobook

Sida vid sida

Veronica Hillman släpps från fängelset efter att ha avtjänat tio år för mordet på sin man, polisen Jonas. Hon återvänder till byn och huset där de bodde för att träffa sin nu fjortonåriga dotter Lo. Veronicas återkomst skapar en dominoeffekt bland de anhöriga i den sovande byn och dolda hemligheter stiger upp till ytan.

Lo bor numera hos Jonas bror Morgan och hans fru Emily, som ser henne som sin egen dotter och inte har några planer på att släppa henne ifrån sig. Och på den nedläggningshotade tidningen ser chefredaktören en chans att höja läsarsiffrorna. Hon ger den desillusionerade journalisten Martin uppdraget att skriva om Veronica och få mördarens bekännelse.

En häxjakt startar. Men sanningen är inte vad den verkar och frågan är vem som egentligen är skyldig till vad?

Filippa Pierrou (född Stockholm med rötter i Gävle) är författare, filmare och konstnär. Hon har skrivit manus och regisserat ett flertal tv-serier och en julkalender. Hon har också arbetat som krönikör och litteraturkritiker för Arbetarbladet i Gävle och skrivit flera noveller publicerade i dagspress. "Sida vid sida" är hennes debutroman.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone