Jump to content
Cover for Skuggspelet
Isbn: 978-87-2713-954-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2024
Narrator: Lars Winclair
Length: 9 hours 5 minutes

Audiobook

Skuggspelet

Sedan den svenska spionen Kajsa Mimer avslöjades i efterdyningarna av David Karléns sista och mest framgångsrika operation, har han levt i en dimma av hopplöshet. I ett försök att börja om på nytt tar han med sig sin familj till Israel för att bygga upp ett nytt liv i ruinerna av det gamla.

Men lugnet blir kortvarigt. Nyheten om att svenskan fortfarande är vid liv når till slut David. Ryssarna håller henne gisslan i hopp om att kunna tvinga fram ett utbyte, och misslyckas de kommer hon att likvideras.

För David är varje människoliv värt hela världen, och att överge någon är inte ett alternativ. Kajsa måste hämtas hem från Ryssland oavsett riskerna, och för sista gången ger han sig ut i stridens hetta, denna gång helt utan hemlandets stöd.

Succéförfattaren Karl Eidem skriver bästsäljande, fartfyllda, politiska thrillers med övertygande skildringar av de internationella underrättelsetjänsternas interna mekanismer. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone