Jump to content
Cover for När hjärtat slutat slå
Isbn: 978-91-8985-640-0
Publisher: Semnos förlag
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: April 2024
Narrator: Camilla Nyholm
Length: 3 hours 45 minutes

Audiobook

När hjärtat slutat slå

Elsa Lundin var utbytesstudent på high school i det soliga Kalifornien när hon helt oväntat drabbades av ett hjärtstopp. Då var det ingen som visste att det bara var början. Totalt har hon överlevt 40 hjärtstopp. Det här är hennes berättelse om hur hon besökte mörkret för att sedan komma tillbaka till livet. 

Elsa Lundin är en svensk designer och silversmed med ett särskilt hjärta för vardagssmycken. Hon startade BY ELSA 2014 för att inspirera människor med sin personliga berättelse och design.

 
"Elsa, andas!” hörde jag min värdpappa Alex skrika medan han fortsatte dunka mig i ryggen. Men vid det laget var jag redan på väg bort. Jag drogs hårt och bestämt ur min kropp och kände att mina ben och min midja inte längre var kvar i rummet. I det ögonblicket visste jag att jag närmade mig slutet. 

Jag blev tvungen att bestämma mig för att kämpa emot. Jag var inte redo att lämna jorden än och en dragkamp mellan liv och död inleddes. I egen kraft försökte jag dra mig själv tillbaka samtidigt som Alex kämpade för att skaka liv i mig …

”Att överleva över 40 hjärtstopp och ha en livsgnista, vilja och inte minst den tron på sina drömmar som Elsa har är få förunnat ... en påminnelse om att livet är skört och att man aldrig ska ta det för givet”. Caroline Kejbert, känd från Bonde söker fru & Bondeparet 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone